Category Archives: 2017

Puntuacions 1era tirada Lliga Catalana Indoor 17/18

Amb aquesta tirada consolidem la modalitat Indoor-IFAA amb la primera edició de la Lliga Catalana. Estarà formada per quatre tirades: aquesta primera organitzada per Poligaris Arc Club, les següents organitzades per Club Arquers Sant Celoni, Club Arquers Salt i Archery Indoor Club.

Felicitats a tots els clubs per l’esforç i els arquers per els resultats.

Resultats

Subvenció

Com ja hem explicat en anteriors butlletins, aquest any també incentivem la participació en competicions oficials IFAA fora de Catalunya, concretament el Campionat d’Espanya Field que s’ha celebrat aquest mes de setembre.
Destinem 1000€ a repartir entre tots els arquers que compleixin les següents condicions:

  • Llicencia IFAA tramitada per mitjà d’aquesta associació (ACTLL).
  • Haver participat en cinc tirades de la Lliga Catalana Bowhunter 2017 programades fins la data del Campionat d’Espanya.
  • Estar inscrit i participar en l’esmentat VI Campionat d’Espanya Field que s’ha realitzat els dies 16 i 17 de setembre a Lucena del Cid (Castelló).

Per demanar-lo tan sols cal enviar un correu electrònic a l’adreça d’aquesta associació (ifaa.cat@gmail.com) amb el nom de l’arquer, el nº de DNI i el compte bancari on vulgui que es faci l’ingrés. Teniu de temps fins el 8 d’octubre, data improrrogable.

1 2 3 4