NOTA INFORMATIVA AGOST 2020

Benvolgut Arquer.

Et comuniquem que en reunió de Junta de l’Associació Catalana de Tir Lliure (ACTLL) hem decidit de reprendre la Lliga “Trobada d’Arquers ACTLL Bosc 3D” que es va suspendre el passat mes de Març.

Aquesta constaria de 2 Tirades:

6 de Setembre a Llaers (Club Arquers del Montseny)
4 d’Octubre a Dosrius (Club Arquers de Dosrius)

A mes a mes continuem mantenint el “Torneig JAUME I “ que es celebraria el:

8 de Novembre a les Instal·lacions de l’Arc Zen.

Considerem que cal fer un exercici d’optimisme front els moments tan tràgics i durs que estem passant degut al COVID-19 i que és necessari obrir una escletxa en aquest calendari ple d’activitats de tota índole que han estat suspeses o anul·lades.

Evidentment utilitzant els mitjans de seguretat d’àmbit sanitari, complint les recomanacions de les autoritats governamentals i apel·lant a la responsabilitat individual de cadascú per tal d’evitar nous contagis i rebrots.

Com és inevitable, les normes de seguretat front la pandèmia ens fan prendre mesures excepcionals que comunicarem a la circular d’inscripció corresponent a cada tirada.

Aquesta s’enviarà i apareixerà als canals habituals 15 dies abans per tal d’assegurar que no hi hagi sorpreses d’última hora.

Ens mantenim alerta per si hi ha cap canvi (noves restriccions, confinaments, etc..) que pugui afectar a aquesta decisió pressa i no descartem la possibilitat de tornar a anular cap tirada si ens veiem obligats a fer-ho.

Són temps difícils que ens ha tocat viure a tots i només podem desitjar que aquesta nova normalitat la puguem viure envoltats de la nostra gent i practicant el tir amb arc amb total seguretat.

Atentament.
La Junta