Suspensió definitiva

Benvolgut Arquer.
Lamentem comunicar-vos que finalment les 2 Tirades que volíem reprendre com a continuació de la Lliga suspesa per Covid-19, no es duran a terme.
Hem esperat fins al últim moment i ho teniem tot apunt, la CIRCULAR i el PROTOCOL de la Tirada de Llaers, just per a enviar. Però les circumstancies actuals, tret de millorar, es van complicant poc a poc i el risc 0 de contagi és impossible d’assegurar.
El fet de concentrar una quantitat considerable d’arquers d’arreu del país en un sol punt de la nostra geografia i de les retrobades amb amics, coneguts i companys del món del tir amb arc amb el que això pot suposar en l’àmbit social. Tot i poder ser controlable i confiant amb la responsabilitat de cadascú, no voldríem que es convertís en un acte de irresponsabilitat per part de l’Associació i del Club organitzador pel sol fet de que hi hagués un contagi entre els participants.
És un risc que no paga la pena de suportar des de l’ACTLL i encara menys que els clubs organitzadors es vegin compromesos a assumir.
Podeu estar segurs que aquesta decisió ha estat meditada durant la darrera setmana, intentant mantenir una visió positiva per a no haver-la de prendre. Finalment però, no ha estat així.
Us demanen la vostra comprensió i només ens queda esperar que el més aviat possible, tot i l’arribada de la tardor i el retorn a les escoles. Tot es solucioni i puguem acabar aquest desastrós any, celebrant la Tirada del Jaume I el 8 de Novembre.
Creuem els dits.

Atentament.
La Junta